Menu

Ontdek onze lunch

Lunchmenu

VG: Wildpaté – Veenbes – Brioche
HG : Noordzeevis – Savooi – Aardappel

Dessert: Appel – Mascarpone (+ €10)

€32

Lunchmenu

VG: Carpaccio Zeebaars – Zure Room – Mierikswortel
HG : Blanquette van Duroc d’Olive – Kasteelaardappelen

Dessert: Appel – Mascarpone (+ €10)

€32

Ontdek ons maandmenu

Het Controverse maandmenu is steeds seizoensgebonden. We werken met homemade producten die stuk voor stuk zorgen voor een overweldigende smaak.

Maandmenu November

HERT
Reblochon – Beukenzwam
COQUILLE
Schorseneer – Dashi
NOORDZEEVIS
Kastanje – Akkerzwam
OF
FAZANT
Witloof – Aardpeer
APPEL
Mascarpone – Tonka
OF
KAASSELECTIE ‘KAASFORT AMSTERDAM’
(supplement €6)

 Menu 3 gangen €57 – Aangepaste wijnen €24

 Menu 4 gangen €79 – Aangepaste wijnen €32

Maandmenu Oktober

ZEEBAARS
Foie Gras – Vadouvan
POT-AU-FEU VAN KREEFT
Courgette
ZALM ‘Label Rouge’
Zuurkool – Vichysoisse
OF
HERT
Boudin Noir – Knolselder
MOKKA
Sao Thomé – Popcorn
OF
KAASSELECTIE ‘KAASFORT AMSTERDAM’
(supplement €6)

 Menu 3 gangen €57 – Aangepaste wijnen €24

 Menu 4 gangen €79 – Aangepaste wijnen €32