s

Andé Restaurant 767 5th Avenue,
New York 10021, USA
+00 01 23 456 789
ande@mikado-themes.com

FB IG V LI

RESERVEER MIJN TAFEL

Welkom in Controverse

Controverse is één en al harmoniërende tegenstelling, waarin onze passie voor ‘vers’ centraal staat. Hoogstaand én toegankelijk, authentiek én hedendaags. Controverse is een restaurant voor ondernemers, vrienden en gezinnen die houden van puur karakterfood. Er is een aparte lounge en een zaal voor grotere gezelschappen met magistraal uitzicht. In ons restaurant in Aalst kan echt iedereen genieten. Welkom!

PROEVEN VAN ONZE TROEVEN?

Misschien wel onze belangrijkste troef: het personeel. Zowel in de zaal als in de keuken staat een jong en dynamisch team dat zich volledig smijt. Jonge en gepassioneerde mensen met elk hun eigen kwaliteiten en kunnen. Controverse is ook een restaurant met terras! Eten in Aalst? Dat kan dus ook in het zonnetje! En het fenomenale uitzicht op de green krijgt u er zomaar bovenop. Ons restaurant bevindt zich in de nabijheid van de E40 en we hebben een ruime parking inclusief laadpalen ter beschikking. U kan eenvoudig online reserveren of telefonisch bij groepen groter dan acht personen. Lunch, diner, koffie, zakenlunches, … Alles is mogelijk!

PROEVEN VAN ONZE TROEVEN?

Misschien wel onze belangrijkste troef: het personeel. Zowel in de zaal als in de keuken staat een jong en dynamisch team dat zich volledig smijt. Jonge en gepassioneerde mensen met elk hun eigen kwaliteiten en kunnen. Controverse is ook een restaurant met terras! Bij goed weer staat ons knap terras met maar liefst 100 zitplaatsen ter beschikking. Eten in Aalst? Dat kan dus ook in het zonnetje! En het fenomenale uitzicht op de green krijgt u er zomaar bovenop. Ons restaurant bevindt zich in de nabijheid van de E40 en we hebben een ruime parking inclusief laadpalen ter beschikking. U kan eenvoudig online reserveren of telefonisch bij groepen groter dan acht personen. Lunch, diner, koffie, zakenlunches, … Alles is mogelijk!

Ervaar Controverse...

Voor de eerste keer daar gegeten en het was geweldig! Het kader, de gezelligheid, de bediening, het eten en de wijn waren formidabel! Een echte aanrader! Wij komen zeker terug!

F. uit Doorslaar

Ervaar Controverse...

Het eten in de Controverse is het betere, zoniet het beste wat wij al geproefd hebben! Heel lekker ! Het is aanrader en wij komen zeker nog terug, dat staat als een paal boven water!

R. Van de Steen

Ervaar Controverse...

Een heel gezellige en mooie locatie. Vriendelijk onthaal en bediening. Wij hebben de lunchmenu genomen en was qua prijs kwaliteit meer dan uitstekend. Wij vroegen ons een glas rode wijn voor bij het lamsvlees en de sommelier wist uitstekend wat ze serveerde. Dikke pluim voor het ganse team. Wij gaan volgende maand terug met vrienden.

W. uit Erembodegem

Ervaar Controverse...

Voor de 4e maal gaan eten en voor de 4 maal terug verrast! Superlekker en licht gegeten, heel aparte en verrassende smaken, heel goede en vriendelijke bediening, dit is genieten!

G. uit Aalst

Ervaar Controverse...

Lekker eten voor niet teveel geld, warm interieur, mooi uitzicht, vriendelijke bediening, lekker wijnaanbod. Wij komen er heel graag!

C. uit Opwijk

Ervaar Controverse...

Heel lekker eten en vriendelijke vlotte bediening

H. Van Overwaelle

KLASSIEKE KEUKEN, MODERNE TOUCH

Controverse is meer dan een restaurant in Aalst. Ook voor teambuildings, workshops en andere zakelijke gelegenheden kan u bij ons terecht. Aansluitend aan ons restaurant vindt u ons businesscenter. Met maar liefst 4 vergaderzalen in de aanbieding kan u bij ons terecht voor iedere gelegenheid.

VERGADEREN IN HET GROEN

VERGADEREN IN HET GROEN

Controverse is meer dan een restaurant in Aalst. Ook voor teambuildings, workshops en andere zakelijke gelegenheden kan u bij ons terecht. Aansluitend aan ons restaurant vindt u ons businesscenter. Met maar liefst vijf vergaderzalen in de aanbieding kan u bij ons terecht voor iedere gelegenheid.

UW FEEST IN ONS RESTAURANT?

Een verjaardagsdrink, trouwfeest, babyborrel, party of privé diner gepland? Huur Controverse af als eventlocatie en laat uw gasten met een wauw-gevoel naar huis keren. Controverse is de uitstekende feestlocatie voor iedere gelegenheid.