s

Andé Restaurant 767 5th Avenue,
New York 10021, USA
+00 01 23 456 789
ande@mikado-themes.com

FB IG V LI

Reserveren

Reserveer uw tafel

Of het nu is voor een gezellig diner bij kaarslicht, een businesslunch of een etentje voor een speciale gelegenheid... Reserveer hier eenvoudig uw tafel bij Controverse. Heeft u een vraag of een bepaald verzoek? Contacteer ons en we bekijken wat we voor u kunnen doen!


Veelgestelde vragen

Wist u dat u bij Controverse ook terecht kan met een grote groep? In een aparte zaal geniet u van een karaktervol menu aangepast aan uw gezelschap. Het prachtig uitzicht over de greens van de vlakbij gelegen golfclub krijgt u er gewoonweg bovenop. Bent u met meer dan 8 personen? Bel ons op 053/56.00.53 of stuur een mail naar info@controverse.be

Vegetariërs en veganisten laten wij niet in de kou staan. We bieden steeds minstens twee alternatieve gerechten aan, zowel vegetarisch als veganistisch. Bij Controverse vindt iedereen een aangepast gerecht dat met de grootste zorg bereid werd. Ontdek hier de menukaart.

Mag het al eens wat meer zijn? Huur Controverse af voor uw privé- of bedrijfsevenement! Benieuwd naar de mogelijkheden van onze toplocatie? Alles is bespreekbaar en alles kan naar wens voorzien worden. Hier vindt u meer informatie over een feest op onze eventlocatie.